Beslist uw technisch specialistGPN Adviesgroep is een onafhankelijk, no-nonsense adviesbureau op het gebied van alle installatie- en bouwdelen.

Welkom bij GPN Adviesgroep

GPN Adviesgroep is een onafhankelijk, no-nonsense adviesbureau op het gebied van alle installatie- en bouwdelen.

Ervaring leert dat alle elementen in uw gebouw aan slijtage onderhevig zijn. Het gebouw wordt door u geexploïteerd en moet voldoen aan een hoge mate van betrouwbaarheid en aan allerhande wet- en regelgeving.

Duidelijkheid op kosten en bezit
Deze vier elementen, exploitatie, slijtage, betrouwbaarheid en wet- en regelgeving geven aan dat het voor u als eigenaar noodzakelijk is inzicht te krijgen in uw kosten op termijn en een duidelijk beleid te hebben op uw bezit. GPN Adviesgroep vertaalt uw huidige situatie, samen met deze vier elementen met u naar een activiteitenplan en naar uw beleid. Wij zijn specialist, maar breed georiënteerd en wij hebben de afgelopen jaren veel van dergelijke zaken begeleid en kunnen gezien worden als een expert op dit gebied.

Samenwerken staat hierbij centraal.

Alle medewerkers van GPN Adviesgroep zijn VCA gecertificeerd.

Kom met ons in contactGPN Adviesgroep

Edisonstraat 1A

3261LD Oud Beijerland

0186 78 57 10

servicedesk@gpnadvies.nl

Contactformulier

Na lezing van alle informatie op deze site kunnen we ons goed voorstellen dat u persoonlijk contact of nadere informatie wilt. U kunt ons e-mailen waarna we dan snel contact met u zullen opnemen. Natuurlijk kunt u ons ook gewoon bellen.